Hoe werkt het? Gewoon simpel ­čÖé
Om alles goed uit te leggen hebben we een veelgestelde vragen lijst opgesteld. Hierdoor kan je makkelijk jouw antwoord vinden. Of bekijk het filmpje hieronder!
Toch niet meer gaan?

Tot een week v├│├│r het evenement kan je je voucher inleveren. Je krijgt dan 50% van het ticketbedrag terug.

100% Ticket garantie

Gaat een evenement niet meer door? Dan krijg jij jouw geld 100% terug. Wij storten het (in overleg met jou) op jouw rekening.

Liever niet digitaal?

Heb je toch liever een papieren kaartje, dan kan dat ook! Wij bezorgen het (tegen een additionele vergoeding).

Je kan op een aantal manieren betalen. We accepteren nu bankovermaking, Mope, uni5pay, tikkie en pin/cash betaling bij levering.

Jouw kaart wordt digitaal aan jou geleverd. Dat betekent dat je een e-mail krijgt met daarin een pdf met een QR code. Deze code wordt gescand zodra je naar binnen wilt op het evenement.

Ja, bij sommige evenementen is het mogelijk/verplicht om jouw stoel te kiezen. Hierdoor bepaal jij zelf waar je zit. Cool toch?

Tot 1 week voor het evenement, mag je jouw kaartje bij ons inruilen. Je krijgt dan 50% van jouw geld terug.

Als een evenement niet meer door gaat, krijg jij 100% terug van jouw kaartje. Kartabasi garandeert dat jou!

Kartabasi houdt altijd het recht om plekken te veranderen. Dit is nodig om een optimale bezetting te garanderen. We doen dit natuurlijk wel in overleg met jou.

Tickets worden voor een periode van 10 minuten in jouw winkelwagen gehouden. Bestel je ze niet, dan worden ze weer vrijgegeven voor iemand anders om te bestellen. Eerlijk toch?

Als je hebt gekozen voor een betaalmethode zoals overmaking of levering, krijg je de kaartjes pas na betaling. Is jouw bestelling in behandeling, dan betekent het dat wij jouw betaling eerst moeten verifieren. Zodra dit gedaan is veranderen we de status naar afgehandeld en krijg je een mailtje met jouw tickets.

Soms kan het zijn dat de mail met kaartjes die wij versturen in jouw spam terecht komt. Controleer daar altijd eerst. Komt het niet daarvoor, stuur dan een mailtje met jouw bestelnummer naar [email protected] en wij lossen het probleem dan op en sturen de tickets weer.

Er zijn 2 manieren hoe je bij HSDS kan betalen:

1) Je pleegt een bestelling op Kartabasi en kiest voor betalen bij HSDS. Je selecteert het filiaal waar je wilt betalen. HSDS belt jou op en maakt een afspraak met je wanneer je kan komen betalen. Vervolgens kan je naar HSDS om de betaling af te handelen. Lief van ze, toch?
2) Ben je niet zo een held met het bestellen online, kan je ook bij HSDS langsgaan. Zij plegen dan de bestelling voor jou en vervolgens kan je bij HSDS betalen. Helemaal top! Toch?

Ja, HSDS helpt ons hiermee. Zij nemen de bestelling aan, bellen je op voor een afspraak en dan komen ze bij je langs zodat jij cash of met pin kan betalen. We vragen hier wel een bedrag voor en het kan alleen voor mensen die in Paramaribo of Wanica wonen.

Kartabasi vraagt afhandelingskosten zodat wij verder kunnen ontwikkelen en jouw ervaring kan verbeteren. Daarnaast hebben wij ook kosten zoals hosting en overige zaken.

Recent Posts

  Recent Comments

  Geen reacties om te tonen.

  Archives

  Geen archieven om te tonen.

  Categories

  • Geen categorie├źn
  Latest Posts
  Ads
  Categories
  • Geen categorie├źn